HomeSense categoriaLa preinscripció a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació per...

La preinscripció a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació per al curs 2021-2022 es realitzarà entre el 25 i el 31 de maig

TERRESDE L’EBRE // Les persones interessades a estudiar algun dels cicles de Grau Superior a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació el proper curs hauran de realitzar la preinscripció on volen cursar els seus estudis entre el 25 i el 31 de maig. Enguany aquest tràmit es realitzarà preferentment per via telemàtica mitjançant el portal http://preinscripcio.gencat.cat, tot i que també serà possible fer-ho presencialment amb cita prèvia que caldrà demanar per telèfon o de forma telemàtica.

La preinscripció és un tràmit obligatori tant per aquell alumnat que té una titulació que li permet accedir directament als estudis com per aquells que ja han realitzat les proves d’accés aquest mes de maig. Podeu consultar en detall totes les exempcions que permeten un accés directe als cicles de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació, així com informar-vos sobre els resultats de les proves d’accés al web d’Educació. Un cop realitzats tots aquests tràmits, l’alumnat que reuneixi els requisits obligatoris podrà formalitzar la matrícula definitiva al cicle desitjat del 19 al 23 de juliol.

 

Cicles de grau superior a les Escoles d’Art i Disseny a la Diputació 

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: d’Animació, de Gràfica Publicitària, de Gràfica Interactiva, d’Il·lustració, de Fotografia, d’Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus s’hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d’obres de decoració i un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals. Trobareu més informació a http://www.dipta.cat/estudiarartidisseny.

L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona és de referència a la demarcació, perquè ofereixen una preparació i qualificació professional. Els onze cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny, amb una durada de dos cursos acadèmics, tenen com a principals objectius despertar el talent de l’alumnat i preparar-lo per al món laboral.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 14

Últimes notícies