HomeSocietatLa Ràpita assisteix a la Primera Assemblea General de Medcruise a la...

La Ràpita assisteix a la Primera Assemblea General de Medcruise a la Costa Brava

La Ràpita assisteix a la Primera Assemblea General de Medcruise a la Costa Brava per promocionar el port del municipi a companyies i navilieres que busquen ports per a les escales dels seus creuers.

Delta Ebre Port, format per l’Ajuntament, Ports de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tortosa, promociona el port de la Ràpita com un port ideal per acollir creuers de petit format, amb tots els serveis necessaris per a amarrar en un dels espais naturals protegits més emblemàtics del Delta de l’Ebre i amb un entorn natural per descobrir, el qual ofereix experiències turístiques inoblidables. A més, el Port de la Ràpita compta amb els atractius del Delta de l’Ebre i la badia dels Alfacs com a principals reclams.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha estat present a l’assemblea per exposar en primera persona les qualitats del port de la Ràpita. Caparrós destaca que “és una línia de treball per consolidar el port de la Ràpita com un port especial per a escales de creuers de petit format i sostenibles que aporten valor afegit al nostre territori i dinamitzen turísticament el nostre destí”.

Un esdeveniment que per primera vegada en la història de l’activitat de creuers se celebra a la Costa Brava, on han participat ports, companyies, operadors turístics i patronats de turisme, amb 183 inscrits i inscrites. Aquesta cita del sector de creuers té com a lema la sostenibilitat, motiu pel qual Medcruise ha organitzat la campanya “una inscripció, un arbre plantat”. Com en aquesta ocasió hi ha 183 inscrits i inscrites, es plantaran 183 arbres a Portugal.

Els principals temes a tractar en aquesta assemblea han estat les tendències de l’activitat de creuers a la Mediterrània; el compromís dels 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat; la captació de nous viatgers; i la digitalització, entre altres. Cal remarcar que, amb 18, és l’assemblea que ha comptat amb més companyies de creuers participants.

L’associació de ports de creuers a la Mediterrània (Medcruise) es va crear l’any 1996 per promoure la indústria de creuers a la Mediterrània i ajudar als seus membres associats, proporcionant xarxes i oportunitats de desenvolupament promocional i professional. Actualment, l’associació la componen 145 ports membres, situats a la Mediterrània, el mar Negre, el mar Roig i la zona de l’Atlàntic. A més, hi ha 35 membres associats amb representació de patronats de turisme, agents portuaris i altres associacions del sector.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 32

Últimes notícies