HomeSense categoriaLa Ràpita invertirà 900.000 € a remodelar de manera integral la piscina...

La Ràpita invertirà 900.000 € a remodelar de manera integral la piscina municipal

EDICIÓ PAPER // L’Ajuntament de la Ràpita va aprovar en l’última sessió plenària, celebrada presencialment al saló de plens del consistori i mantenint les distàncies de seguretat, la modificació pressupostària de crèdit d’1.790.000 euros que permetrà impulsar noves inversions al municipi durant la resta de mandat. L’obra destacada de les que es preveuen en esta operació de crèdit és la remodelació integral de la piscina municipal, per a les quals s’invertiran 900.000 euros. També es destinaran 600.000 euros a reformar l’edifici de les Duanes per a acollir un centre per al desenvolupament de l’economia local, 170.000 euros per a la urbanització del carrer Constància, i s’arranjarà l’avinguda Pare Castro, on s’invertiran 120.000 €.

Esta aprovació de l’operació de crèdit, però, només ha tirat endavant amb els vots a favor dels republicans, l’abstenció de Junts per Catalunya i els vots en contra de Més Ràpita i els socialistes. Albert Salvadó, portaveu d’ERC, defensa que “la gestió econòmica de l’equip de govern ha estat la d’afrontar inversions i baixar l’endeutament a mínims històrics. Això ens permet afrontar inversions que considerem imprescindibles per al poble. No ens hem resignat ni ens resignarem a que la Ràpita estiga aturada”.

Quant a JxCAT, la seua portaveu Elena Queral apunta que estan d’acord amb les inversions, però “ara no és el moment de fer-les i caldria invertir en altres obres”. Esta operació de crèdit no s’ha vist amb els mateixos ulls des del partit liderat per Pedro Hernández, que ha assegurat que “l’ajuntament no el pot assumir” i “no hi haurà cap altra forma de pagar-lo que pujant els impostos”. També s’han posicionat en contra el PSC, que tot i compartir algunes de les inversions, indica Rosa Anglès, “ara la situació és una altra i hauríem d’esperar a les subvencions que s’han demanat”. Amb esta modificació pressupostària, les inversions del 2020 arriben a un total de 2 milions d’euros.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 39

Últimes notícies