HomeSense categoriaLa Ràpita posa en funcionament l’estacionament limitat i el control horari a...

La Ràpita posa en funcionament l’estacionament limitat i el control horari a la zona d’aparcament del Parc de Garbí

MONTSIÀ // La Ràpita posa en funcionament, a partir de demà, les mesures d’estacionament limitat i control horari a la zona d’aparcament del Parc de Garbí. L’establiment d’estes mesures permetrà garantir als usuaris una adequada ordenació del tràfic i evitar aglomeracions turístiques en els accessos rodats a la platja, durant els mesos d’estiu en què més afluència de vehicles hi ha a la zona.

La regidora de Governació, Conxi Vizcarro, assegura que es tracta d’una mesura “molt necessària” i explica que “és una problemàtica que es repeteix tots els estius, sobretot en els mesos de juliol i agost, i com a govern local volem posar solució per facilitar l’accés i la rotació dels vehicles que volen accedir a la platja, a la piscina o a les activitats econòmiques properes”.

La regulació d’aparcament al Parc de Garbí consisteix en la instal·lació de zona taronja, la qual estarà en funcionament cada dia entre les 9 i les 20 hores, fins al 15 de setembre de 2021. La taxa de pagament és de 0,90 € l’hora, tenint en compte que els vehicles que paguen l’impost de circulació a la Ràpita disposen d’una bonificació del 100% les dos primeres hores d’estacionament. A més, tothom que surta del pàrquing abans que passen 20 minuts de la seua entrada, quedarà exempt de pagament.

 

L’entrada i sortida al pàrquing s’efectuaran per l’avinguda dels Alfacs

En el moment d’entrar, per l’accés més proper al passeig marítim, la barrera s’aixecarà en detectar la matrícula del vehicle. Abans de sortir, per l’accés més pròxim a l’Oficina de Turisme, s’haurà d’efectuar el pagament en el parquímetre que hi ha ubicat dins el pàrquing.

Únicament es podrà pagar amb targeta i en el procés de pagament, serà obligatori introduir la matrícula, perquè el lector de matrícules la detecte i s’aixeque la barrera de sortida, sempre que el pagament s’haja efectuat correctament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies