HomeSocietatLa Ràpita recapta prop de 4.000 euros per destinar-los a la Marató...

La Ràpita recapta prop de 4.000 euros per destinar-los a la Marató de TV3

La Ràpita ha recaptat prop de 4.000 euros per destinar-los íntegrament a la Marató de TV3, enguany per la salut mental, a través dels donatius d’entitats i particulars, i dels actes i activitats organitzats per l’Ajuntament i les associacions del municipi.

La regidora de Salut i de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, expressa sentir-se satisfeta de veure “com els rapitencs i rapitenques ens aboquem en iniciatives que pretenen millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones que pateixen alguna malaltia mental”.

Tomàs agraeix la implicació de totes les entitats i associacions que han participat en la programació de les activitats de la Marató de TV3 i destaca l’acte organitzat per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre per ressaltar la importància de la salut mental aquesta setmana i la resta de dies de l’any.

Entre aquesta programació hi ha hagut xerrades, tallers i gimcanes infantils, actuacions musicals i de dansa, concerts, curses, una cercavila i una sortida en muleta, entre altres. A més, també s’han destinat els beneficis obtinguts en la 3a edició de la Sant Silvestre, organitzada per l’Estació Nàutica de la Ràpita, així com els obtinguts a les guardioles solidàries que hi ha repartides pels comerços del municipi o a la venda de pastissets de l’Onada de la Ràpita. Els centres educatius de la Ràpita també han realitzat accions per destinar fons a la iniciativa.

Encara es pot participar en la Marató de TV3 amb les activitats programades a la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó, les guardioles solidàries dels comerços i alguns dels actes que hi haurà a l’Auditori Sixto Mir aquest Nadal, com és el concert de la banda de l’Agrupació Musical Rapitenca.

Aquest any, la 30a edició de la Marató de TV3 s’ha adreçat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn: depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament, trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies