HomeEsportsFutbolLa Rapitenca segueix sumant els partits per victòries després de remuntar davant...

La Rapitenca segueix sumant els partits per victòries després de remuntar davant el Tancat (1-3)

Remuntada rapitenca al camp d’un Tancat rocós que va dificultar i molt el partit a les de la Devesa, que no obstant podien aixecar durant la segona meitat de la confrontació.

Gràcies a un gol matiner de Valeria, arran d’una intercepció sobre la sortida del darrera de les jugadores de Víctor Borja, li complicaven la situació a marineres que tot i això van aconseguir empatar d’immediat. Núria Falcó, amb un xut llunyà, reestablia la igualtat tan sols dos minuts més tard, trobant la complicitat involuntària de la portera local que no estava encertada en refusar el perill. Amb aquest marcador s’arribaria al descans tot i el domini territorial rapitenc.

A la represa, insistien les de la Devesa que al quart d’hora li podien donar la volta al partit, en una acció clavada a la del primer gol del partit on arribaven fins a línia de fons des d’on ficaven la passada enrera per a que Naiara afusellés al fons de la xarxa i es ficaven per davant al marcador. Tot i així el partit seguia sent costós per a les blanc-i-blaves que no van poder segellar el triomf fins a falta de cinc minuts per al final quan Laura Balsebre marxava per banda en una pilota filtrada i després de driblar a la lateral feia una rematada creuada per a fer el tercer gol que ja segellava el segon triomf rapitenc en dos partits.

Sala de premsa:

Per a l’entrenador rapitenc Víctor Borja ressaltava la capacitat de reacció del seu equip “en una errada de sortida de pilota nostra hem encaixat el gol d’elles, però després hem dominat i arran d’una sortida de córner, en la segona jugada hem trobat la col·laboració de la portera local que no ha estat gens encertada i ens ha permès empatar arran d’una rematada exterior. Tot i això, el partit estava molt travat fins al descans” ens apuntava Borja que ens afegia “a la segona part hem estat superiors físicament a un rival que anat de més a menys. Hem sabut tenir la paciència necessària i arran d’un robo de pilota sobre la sortida del darrere, arribàvem fins a línia de fons i ficàvem la passada enrere per afusellar el gol que capgirava la situació a favor nostre. A les acaballes, arribava el tercer que ja sentenciava i ens donava així la segona victòria que ens consolida en les nostres expectatives de lluitar per l’ascens“.

La propera jornada:

Després d’haver sumat les dues primeres victòries del campionat la Rapitenca rebrà aquest diumenge al municipal de la Devesa la visita del Subirats, equip que encara no ha puntuat i és penúltim classificat de la lliga. Les marineres buscaran el tercer triomf consecutiu per a consolidar-se entre les capdavanteres del grup i refermant la seua candidatura a l’ascens aquesta temporada. El partit es jugarà a partir de les 12 del migdia amb arbitratge a càrrec del col·legiat ebrenc Youseff Abaghad.