HomeSense categoriaLa Regió Sanitària Terres de l'Ebre incorpora 12 gestors de covid per...

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre incorpora 12 gestors de covid per al registre, identificació de sospitosos i seguiment de casos

TERRES DE L’EBRE // La Regió Sanitària Terres de l’Ebre (RSTE) va incorporar el passat dimecres 22 de juliol 12 gestors de covid per donar suport en el seguiment i gestió de casos a l’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre.

Els 12 gestors de covid han realitzat la formació específica i necessària per a desenvolupar la seua tasca. A partir d’avui prestaran este servei de dilluns a diumenge de les 8.00 hores a les 20.00 hores. Des de l’ICS Terres de l’Ebre els gestors de covid centralitzaran la demanda segons les necessitats i presència de casos en les diferents àrees bàsiques de salut.

La feina realitzada pels gestors es farà coordinadament amb el Servei de Vigilància Epidemiològica de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. A més, des de l’atenció primària s’han designat dos persones responsables de la coordinació entre els gestors i les diferents ABS.

Els gestors de covid tindran la responsabilitat de la identificació ràpida i registre dels contactes dels casos des del mateix moment de la sospita clínica i realització de la PCR. A més, col·laboraran amb Salut Pública en l’estudi de les cadenes de transmissió.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 69

Últimes notícies