HomeSense categoriaFamílies i monitors valoren positivament el primer mes dels Campus d’Estiu de...

Famílies i monitors valoren positivament el primer mes dels Campus d’Estiu de la Ràpita

MONTISÀ // El primer mes d’activitats de lleure d’estiu a la Ràpita sota la nova realitat imposada per la pandèmia del coronavirus ha acabat amb la valoració positiva per part de les famílies i els monitors. Els responsables dels quatre campus d’estiu que coordina l’Ajuntament de la Ràpita (Amics del Lleure, Llença’t, Esplai Xerinola i Voltasoques) han assegurat que estan satisfets per la ràpida adaptació dels xiquets i xiquetes als protocols de distanciament i protecció que han estat obligatoris durant totes les activitats. També han destacat la satisfacció de les famílies davant del compliment estricte de totes les mesures de seguretat.

Durant este mes de juliol hi ha hagut prop de 170 xiquets i xiquetes inscrits als diferents campus. A cadascun d’ells, se’ls ha distribuït en grups tancats de 10 infants acompanyats d’un monitor o monitora. A més a més, és obligatori l’ús de la mascareta i el control de la temperatura corporal. El seguiment estricte dels protocols ha permès que els infants hagen pogut gaudir de les activitats de lleure habituals. Com ara, fer sortides a la platja o al parc, o practicar esports nàutics.

Està previst que al mes d’agost continuen les activitats de lleure d’estiu tal com s’havien programat. De moment, les diferents entitats de lleure informen que han assolit gairebé la mateixa xifra d’inscrits respecte al mes de juliol, si bé és un poc més baixa a causa de les vacances dels pares.

Gràcies als diferents convenis signats entre les entitats de lleure i l’Ajuntament de la Ràpita, per cada vint inscrits hi ha dues places destinades a infants de famílies amb una situació econòmica vulnerable. A banda, es bonifica un 70% de la matrícula en el cas del campus Voltasoques.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies