HomeEsportsAnna Caula visita Roquetes per conèixer les instal·lacions esportives i projectes del...

Anna Caula visita Roquetes per conèixer les instal·lacions esportives i projectes del Club Voleibol Roquetes

Anna Caula, ha estat rebuda per Joan Lluís Barberà, representant de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Paco Gas, alcalde de Roquetes, Albert Salvador, delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Ivan Garcia, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Toni Gilabert, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, i del president i director tècnic del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero i Benjamin Cuevas.

La visita realitzada aquest dijous 12 d’agost, ha començat al pavelló poliesportiu on el Club Vòlei Roquetes juga els seus partits i on en aquesta pròxima temporada 2021-2022 estrenarà nova categoria després d’haver aconseguit l’ascens a la Superlliga-2.

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, s’ha interessat per la trajectòria del Club Vòlei Roquetes que li han explicat els representants de l’entitat.

Seguidament han visitat les obres de remodelació de la zona esportiva on s’ha construït un nou edifici i una pista de vòlei platja. La construcció s’ha fet al lloc de l’antic edifici que tenia els vestidors de la piscina, que s’ha hagut d’enderrocar pel seu mal estat i problemes en la cimentació. La nova infraestructura disposarà d’una sala polivalent on les entitats esportives del municipi podran fer cursos i activitats, dos vestidors i un bar amb cuina.

Aquesta nova infraestructura era una demanda del Club Voleibol Roquetes que els permetrà disposar d’un espai per entrenar tant a l’hivern com a l’estiu i poder disputar les competicions d’aquesta modalitat.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, destacava l’interès mostrat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, per conèixer de primera mà el funcionament i projecte esportiu del Club Vòlei Roquetes.

Per la seva part, el representant de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Lluís Barberà, ha lloat les instal·lacions esportives de Roquetes que ha dit han de permetre teixir un esport socialment potent.

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, ha destacat que l’objectiu prioritari del seu departament és fer que l’esport sigui transversal i amb mirada territorial.

Finalment el president del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero, ha volgut agrair a l’Ajuntament el seu recolzament i els equipaments esportius que posem a la seva disposició.

Aquestes obres també contemplen la reordenació de la part alta de la zona esportiva amb la pavimentació de l’accés i l’adequació de la resta d’edificis i espais de la zona esportiva.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies