HomeSense categoriaLa Sénia habilita 80.000 euros en ajuts per a reactivar l’economia local

La Sénia habilita 80.000 euros en ajuts per a reactivar l’economia local

MONTSIÀ // El ple municipal de la Sénia ha aprovat els primers ajuts per a la reactivació del comerç local i el teixit empresarial senienc afectat per l’aturada de la Covid-19. El consistori ha tirat endavant una modificació pressupostària que servirà per a canalitzar les despeses per a fer front a l’impacte causat per la crisi sanitària. “Es tracta d’una sèrie d’ajuts directes per valor de més de 80.000 euros destinats a reactivar el comerç local i el teixit empresarial de la població, en especial el petit comerç afectat per la crisi”, ha explicat l’alcalde de la Sénia José Ramón Bellaubí.

Per a afavorir la represa de l’activitat de bars i restaurants, l’Ajuntament també ha aprovat la modificació de la taxa d’ocupació de via pública per a facilitar l’ampliació de l’espai disponible i reduir el cost en un 80%. També es va aprovar l’ordenança fiscal de preus públics per al 2020 i la declaració d’especial interès amb bonificacions de l’IBI a les activitats agropequàries, per a circumstàncies culturals i per als immobles en els quals es desenvolupen activitats econòmiques de foment de l’ocupació. Amb totes estes accions, el consistori ha tirat endavant ajuts per valor de més de 80.000 euros.

L’alcalde ha remarcat la importància de prendre mesures com estes “per tal de tornar a la normalitat al més aviat possible”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 59

Últimes notícies