HomeSocietatLa Terra Alta tindrà el primer carnet jove comarcal de tota Catalunya,...

La Terra Alta tindrà el primer carnet jove comarcal de tota Catalunya, amb descomptes al comerç local

Els jóvens de la Terra Alta ja es poden beneficiar dels avantatges que oferix el carnet jove de la comarca per a nois i noies menors d’entre dotze i trenta anys. Es tracta del primer carnet jove comarcal que entra en funcionament a Catalunya i que permet obtenir descomptes en més de quaranta establiments del comerç de proximitat.

El carnet és una iniciativa conjunta entre la Generalitat i el Consell Comarcal de la Terra Alta amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida dels jóvens en l’àmbit rural i, a la vegada, que es faça més atractiu el comerç de proximitat. El director general de l’Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch, ha destacat que “el Consell Comarcal està facilitant que cada cop més comerços s’adherisquen al carnet jove, i la Generalitat està posant tota l’experiència i el coneixement perquè el funcionament del carnet siga un èxit”.

Els jóvens terraltins poden demanar el carnet a través d’Internet, on també poden trobar una aplicació mòbil amb el carnet jove digital i tot un catàleg d’establiments que oferixen descomptes amb el carnet jove.

De moment, uns quaranta establiments de la Terra Alta ja s’han adherit al carnet i presenten descomptes als jóvens. La presidenta del Consell Comarcal, Neus Sanromà, ha afegit, però, que “en els propers mesos s’hi afegiran també alguns serveis municipals que s’oferixen, sobretot, des d’Ajuntaments” i que comportaran descomptes també en l’ús d’equipaments públics, com piscines municipals o instal·lacions esportives.

El carnet jove de la Terra Alta és el primer d’àmbit comarcal que entra en funcionament a tota Catalunya i el segon d’un àmbit territorial reduït que es posa en marxa a l’Ebre, després del carnet jove d’Amposta. Properament, està previst que el carnet jove també es pose en marxa en altres comarques d’arreu del país.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 18 = 27

Últimes notícies