HomeAgriculturaL’Agrícola del Camp de Santa Bàrbara s’afegix a la unió de cooperatives...

L’Agrícola del Camp de Santa Bàrbara s’afegix a la unió de cooperatives oleícoles Olivite Export

La Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara s’uneix a Olivite Export i eleva a sis el nombre total de cooperatives col·laboradores en esta iniciativa única a Catalunya. Olivite Export se va crear el 2021 a partir de la unió de l’experiència de l’empresa familiar Juan Ballester Roses Sucesores, fundada el 1870 i amb més de 150 anys en el sector oleícola, juntament amb cinc cooperatives de les Terres de l’Ebre amb una història centenària: la Cooperativa Agrícola de Sant Gregori de Santa Bàrbara, la Cooperativa Agrícola de la Sénia, la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Mas de Barberans, la Cooperativa Agrícola de la Galera i Soldebre, a Tortosa.

Estes cooperatives van decidir concentrar esforços, talent i experiència per a crear un projecte innovador que afegix valor al món cooperatiu productiu d’oli d’oliva de les Terres de l’Ebre, ampliant el seu cercle de transformació i comercialització gràcies a noves instal·lacions que inclouen una planta d’envasat i refinaria d’oli d’oliva. Ara, comptaran amb un soci estratègic més.

Olivite Export està especialitzada en la venda d’oli d’oliva i exporta la major part de la seua producció als cinc continents. Compta amb una plantilla de més de 40 treballadores i treballadors a les seues instal·lacions situades a Tortosa. Comercialitza oli d’oliva a granel i envasat, amb una xifra de negoci superior als 30 milions d’euros i una previsió de creixement del 30 % en els pròxims anys. L’empresa destaca que la seua competitivitat es deu, en gran part, a la massa social de més de 2.000 agricultors de la zona que aporten la seua producció a l’estructura empresarial. El president de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara, Lluís Cardona, redobla el seu compromís amb el sector productor cooperatiu oleícola per a convertir l’oli de les Terres de l’Ebre en un “referent mundial”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 63

Últimes notícies