HomeSense categoriaL’Ajuntament d’Aldover treballa per millorar la via pública

L’Ajuntament d’Aldover treballa per millorar la via pública

TERRES DE L’EBRE // Amb l’objectiu d’oferir una major comoditat als veïns i veïnes i avançar cap a l’eficiència energètica, l’Ajuntament d’Aldover ha realitzat un seguit de reformes al casal municipal per millorar l’acústica i la climatització.

Els treballs, que s’enllestiran durant la primera quinzena de juny, han consistit en la renovació del terra, la substitució de finestres i la instal·lació de conductes d’aire calent i fred, plaques acústiques i il·luminació L.E.D. “L’edifici del casal data dels anys 80, ni la coberta ni els murs de tancament disposaven d’aïllament tèrmic i no hi havia sistema de climatització. Ara serà més sostenible, amb l’estalvi energètic que comportarà, i amb una millor acústica per les actuacions i les festes”, explica l’alcaldessa d’Aldover, Rosalia Pegueroles.

El projecte, amb un pressupost de 101.326 €, compta amb una aportació de 91.193,58 euros procedents del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. De fet, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va poder veure els treballs durant la visita institucional que va fer a Aldover dissabte passat. “El PAM és el principal instrument de cooperació que té la Diputació amb els municipis”, va assegurar durant la visita. “Ens agrada venir als municipis per comprovar, in situ i de primera mà, esta col·laboració, que ha estat, està sent i ha de continuar sent així”, va afegir.

El consistori està treballant en altres projectes de millora a la via pública que també rebran aportacions del PAM de la Diputació de Tarragona. En els pròxims mesos s’adequarà l’enllumenat del camí Horta de Dalt, amb un pressupost de 43.864,92 €. “Era un compromís que teníem amb els veïns, que ens ho havien demanat”, explica l’alcaldessa. Amb un pressupost de 52.000 euros, pròximament també es millorarà la zona del parc infantil, amb la substitució de tots els elements i l’arranjament del terra, i s’actuarà als carrers Sant Jordi i Sense Nom.

Paral·lelament, l’Ajuntament també demanarà un ajut a la Diputació per arranjar un mur de contenció a la Via Verda que les pluges dels darrers mesos l’han deixat molt malmès, en una actuació amb un cost aproximat de 34.000 euros i preferent per motius de seguretat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 63

Últimes notícies