HomeEsportsL'Ajuntament d'Amposta facilita la compra de dos embarcacions per al Club Nàutic...

L’Ajuntament d’Amposta facilita la compra de dos embarcacions per al Club Nàutic del municipi

L’Ajuntament d’Amposta ha atorgat una subvenció extraordinària de 30.000 euros al Club Nàutic del municipi per facilitar la compra de dos noves embarcacions. Una ajuda que contribuirà al fet que el club puga continuar creixent tant en massa social com en resultats.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, afirmava que la subvenció és un reconeixement a la tasca de l’entitat: “Complim amb un dels compromisos adquirits amb el Club Nàutic Amposta en reconeixement de tota la feina que fan com a entitat, més enllà dels èxits esportius, pel fet de contribuir fomentant una societat ampostina més esportiva i cohesionada”.

Per la seua part, el regidor d’Esports, Marc Fornós, concretava que “l’esport és un pilar molt important de la nostra ciutat i hem de cuidar als clubs que ens fan ser un referent com ciutat esportiva, per això aquesta és només una de les moltes aportacions que hem realitzat al Club Nàutic, igual que ho fem amb moltes altres entitats de la ciutat”. La regidora de Promoció i Turisme Esportiu, Iris Castell explicava que “els bots serviran per a promoure la imatge corporativa de l’Ajuntament i continuar fomentant la imatge d’Amposta com a ciutat esportiva de referència”, ja que van logotipats amb la marca d’Amposta Turisme Esportiu i el símbol de l’Ajuntament.

Les noves embarcacions, un quatre scull i skiff, equipades amb rems, es van presentar durant la XVII Festa del Rem del Club Nàutic Amposta, el dissabte 8 d’octubre, on també es van fer diferents reconeixements a totes les persones que han contribuït a fer créixer el club, que compta amb 73 anys d’història. L’entitat té més d’un centenar de remers i remeres en actiu, entre els quals hi ha un gran nombre de medallistes que porten el nom de la capital del Montsià en competicions de renom d’arreu de l’Estat, i també a escala internacional i a les olimpíades, en este cas de la mà d’Aina Cid, participant en els Jocs Olímpics de Rio i Tòquio.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 49

Últimes notícies