HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catLa fi d'una etapa a la política municipal

La fi d’una etapa a la política municipal

Durant gairebé 15 anys he estat servidora publica, des de un principi el meu compromís va ser aportar el meu granet de sorra per aconseguir objectius importants, sobretot els anys que vaig ser regidora de turisme, impulsant un canvi de paradigma que va internacionalitzar La Ràpita com a destinació turística de qualitat. Però tot te un inici i un final. Aquesta etapa de la meva vida, acaba en aquesta legislatura. Per això vull anunciar-vos que a les properes eleccions  municipals 2023, no formaré part de la candidatura del PSC i em desvinculo totalment de la preparació del proper programa electoral. Així ho vaig comunicar a la darrera assemblea a l’executiva i agrupació local.

Com he mencionat anteriorment, va ser un gran privilegi per a mi gestionar i desenvolupar diferents projectes que van repercutirsocial i econòmicament a La Ràpita. A través de la creació de diferents associacions empresarials, sota les marques de l’Estació Nàutica i Col·lectiu de Cuina, que van permetre estructurar i poder vendre tot el producte turístic online. Amb la marca Saborea, es va reforçar la promoció gastronòmica, també amb la transformació de l’actual concepte de les Jornades gastronòmiques, la Ruta del Tast i l’Espai gastronòmic al mercat municipal.

D’altra banda, treballar per a desestacionalitzar la demanda i per a que arribessin els creuers, van ser d’altres objectius positius. Així com l’aplicació de noves tecnologies i la publicitat amb espots i el curtmetratge “On la terra abraça el mar”, que va rebre el premi turístic Jordi Cartanyà.

Tot això no hagués estat possible sense la col·laboració del teixit empresarial turístic i la feina de tot l’equip de l’oficina de turisme, amb aquest treball conjunt va néixer aquesta cooperació públic-privat, que va donar i esta donant fruits importants, el meu agraïment per a tots-es. També vull destacar la meva participació en l’elaboració del pla estratègic , estudi paisatgístic urbà i planificació per desenvolupar el projecte d’ecoturisme, en rehabilitar Matarredona, presentat al Fòrum de Turisme de La Ràpita 2016.

Dels anys a l’oposició, destacar l’aportació de mocions que han pogut repercutir de manera directa o indirectament en la millora del dia a dia dels rapitencs i rapitenques. Sense anar més lluny per a la recuperació dels sectors econòmics locals, amb 25 propostes.

La meva tasca com a portaveu local i consellera comarcal del PSC, acabarà al final de aquesta legislatura, amb els meus encerts i errors, confio que valorin que he donat tot el que estava a la meva ma. També vull dedicar unes paraules de agraïment a tot l’equip de l’ajuntament, funcionaris i personal laboral. En definitiva, moltes gracies a tots-es per haver-me donat l’oportunitat de lluitar pels interessos de La Ràpita. Fins sempre!

Rosa Anglés Ballester
Rosa Anglés Ballester
portaveu del PSC a l'Ajuntament de la Ràpita
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies