HomeSocietatL’Ajuntament d’Amposta, reconegut amb el Segell Infoparticipa a la transparència en la...

L’Ajuntament d’Amposta, reconegut amb el Segell Infoparticipa a la transparència en la comunicació

L’Ajuntament d’Amposta obté el Segell Infoparticipa 2021 a la qualitat i transparència en la comunicació. Aquest reconeixement, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), avalua la qualitat i transparència en la informació de les pàgines webs municipals.

En aquesta edició, Amposta ha aconseguit un compliment del 94,23%, validant 49 dels 52 indicadors. El segell el va recollir, el passat 9 de maig, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. “L’Ajuntament Amposta hem assolit un 94%, repetint una bona dada des que el vam obtenir, per primer cop, el 2015, quan veníem d’un 41% de transparència. Estem molt satisfets per seguir millorant i amb voluntat de continuar creixent fins al 100%“, afirmava el batlle.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació, destinat a analitzar totes les pàgines web dels ens locals, és un guardó que s’entrega des del 2013. En la seva vuitena edició s’han definit 52 indicadors en forma de pregunta, distribuïts en cinc grans blocs: quins són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions), quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies