HomeEducacióL'Ajuntament d'Amposta s'estrena com a centre de pràctiques d'un alumne de l'Itinerari...

L’Ajuntament d’Amposta s’estrena com a centre de pràctiques d’un alumne de l’Itinerari Formatiu Específic

L’Ajuntament d’Amposta s’ha estrenat, este mes de novembre, com a centre de pràctiques d’un alumne de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Auxiliar en Vendes i Atenció al Públic de l’Institut Montsià. L’alumne farà, des d’ara i fins al mes de juny, les més de 300 hores de formació pràctica necessàries per a assolir la seua titulació. Ho farà en tres departaments de l’Ajuntament: Turisme, Joventut i Cultura i Festes, on donarà suport, fonamentalment, en tasques d’atenció al públic.

L’Ajuntament fa un pas més, així, en la integració i afavoriment d’igualtat d’oportunitats de tothom. I és que els IFE són ensenyaments professionals que s’adrecen a alumnat amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada.

La finalitat d’estos ensenyaments és que estos alumnes incrementen l’autonomia personal i assolisquen les competències professionals que els faciliten la transició a la vida adulta i la inclusió social i laboral.

Este 2021 l’estem dedicant a posar en valor totes les diversitats com a riquesa per a la nostra societat”, assenyala l’alcalde, Adam Tomàs,”i treballar per la diversitat és garantir també que tothom tinga les mateixes possibilitats; amb la incorporació d’este alumne en pràctiques fem un petit pas més perquè l’Ajuntament siga també una institució diversa col·laborant amb centres educatius per contribuir en la formació professional i la incorporació al món laboral”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 81

Últimes notícies