HomeSocietatL'Ajuntament d'Amposta signa un acord de custòdia de terrenys municipals amb Aula...

L’Ajuntament d’Amposta signa un acord de custòdia de terrenys municipals amb Aula i Natura

L’Ajuntament d’Amposta ha signat un acord de custòdia de terrenys municipals amb l’associació Aula i Natura perquè l’entitat li done ús de finca experimental i educativa.

Són prop de 4,5 hectàrees ubicades a la partida Corral Serra d’Amposta, que l’associació es compromet a utilitzar per recuperar, gestionar i divulgar diferents espècies de fauna i la flora mediterrània representativa del Montsià. Així, per a la redacció de l’acord s’ha comptat amb la col·laboració tècnica de la Xarxa per la Conservació de la Natura.

El conveni, que es va signar dimecres al matí entre l’alcalde, Adam Tomàs, i el representant d’Aula i Natura, té una vigència de 20 anys.

En esta finca rústica s’hi agrupen arbustos com el salat blanc, praderies de farigola i romaní i bancals d’herba donzella i lleterola. També hi ha arbres característics de la zona com el garrofer, l’alzina i el pi blanc. Proporcionant les condicions adequades, aquest és un espai potencial per esdevenir un punt d’interès per al pas migratori d’ocells i atraure espècies d’interès local. A més, amb la correcta gestió de la vegetació també es poden afavorir altres grups faunístics com les papallones i les libèl·lules.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies