HomeEconomiaL'Ajuntament de Deltebre incorpora al plenari els ajuts per a les famílies...

L’Ajuntament de Deltebre incorpora al plenari els ajuts per a les famílies i comerços afectats pel temporal

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat les diferents modificacions que s’inclouran les bases d’ajuts a les famílies i també a les bases d’incentius econòmics per a les empreses, comerços i autònoms, al pròxim ple del desembre.

La més destacada és la incorporació d’una nova línia d’ajuts per fer front als danys dels temporals que, cada vegada més sovint, afecten el municipi pel canvi climàtic.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler ha destacat que “el nostre objectiu és estar sempre al costat de les persones, i per això des del primer dia que vam arribar al Govern municipal estem impulsant accions i ajuts per fomentar la justícia social i dinamitzar l’economia”. Com a exemple, a hores d’ara este any 2021 s’han atorgat més de 300 ajuts relacionats amb els tributs locals, l’EuroDelta i la urgència social.

Per al vinent any 2022, com s’ha esmentat, s’incorporen ajuts extraordinaris per pal·liar danys materials produïts en l’habitatge habitual a conseqüència dels temporals. Estos ajuts estan destinats per a persones a les quals l’assegurança no els done la cobertura necessària de forma expressa. De fet, esta modificació també s’incorpora a les bases d’ajuts del 2021, de manera que les famílies que complisquen els requisits podran sol·licitar l’ajut pel temporal de la darrera setmana.

En el cas dels comerços, s’atorgarà un ajut lineal de 100 € per dia a conseqüència del tall de carrer per part de l’Ajuntament provocat per aiguats. Soler ha explicat que “els reiteratius temporals que estan afectant Deltebre ens motiven a cercar línies d’ajut i de suport per a les famílies del nostre municipi que es veuen directament perjudicades per la intensitat de les pluges i inundacions”.

Més enllà d’aquesta modificació, este any 2022 se seguiran consolidant les diferents bases d’ajuts que ja s’han anat impulsant durant estos darrers anys, com també l’EuroDelta.

Les bases que es duran a aprovació són les d’ajuts als Tributs Locals, ajuts d’Urgència Social, EuroDelta, incentius per a la Dinamització Econòmica i Millora de la Imatge de Poble, i subvencions per al Patrocini Publicitari, com també les bases de subvencions destinades al Teixit Associatiu.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 62

Últimes notícies