HomeSense categoriaL’Ajuntament de Deltebre modifica el calendari fiscal per endarrerir el pagament d’impostos

L’Ajuntament de Deltebre modifica el calendari fiscal per endarrerir el pagament d’impostos

En una reunió telemàtica, el govern municipal de l’Ajuntament de Deltebre ha decidit modificar el calendari fiscal i endarrerir el pagament dels impostos locals previstos durant aquest primer semestre de l’any. També s’ha acordat la suspensió de tots els procediments de cobrament iniciats per la via executiva a través de BASE i l’Ajuntament deixarà de cobrar els preus públics de l’escola de música municipal i l’escola bressol durant els dies de tancament.

Per a superar la crisis del coronavirus l’Ajuntament de Deltebre preveu també la creació d’un servei d’acompanyament a les empreses, als comerços i a la ciutadania per a acollir-se a les diferents ajudes que l’Estat i la Generalitat posaran en marxa. L’alcalde Lluís Soler ha assegurat que el govern municipal està en coordinació permanent per afrontar la crisis del coronavirus.

Altres mesures aprovades pel govern de Deltebre són la derogació de tots els terminis administratius de l’Ajuntament, la supressió del mercat municipal del dijous i el tancament de la deixalleria i del pàrquing d’autocaravanes.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 55

Últimes notícies