HomeCulturaL'Ajuntament de Flix rep una col·lecció de fotografies pertanyent a la família...

L’Ajuntament de Flix rep una col·lecció de fotografies pertanyent a la família Pfefferkorn Rius

La família Pfefferkorn Rius ha donat a l’Ajuntament de Flix una col·lecció fotogràfica, integrada amb un total de 55 imatges (28 postals i 27 fotografies), que comprenen un àmbit cronològic des de finals del segle XIX fins a mitjans del segle XX, algunes d’elles realitzades per fotògrafs locals com Emilio Carranza i Fotografia Mestres.

Entre les fotografies, majoritàriament de Flix, es poden trobar imatges de la població, de la Colònia Fàbrica, la Festa Major, processons, l’ermita del Remei, paisatges, grups de persones, etc.

Isabel Pfefferkorn Rius propietària la col·lecció i membre de la família va ser l’encarregada de signar el document de la donació. Prèviament Pfefferkorn, s’havia posat en contacte amb l’Associació Cultural La Cana, entitat que ha actuat de mediadora entre la part donant i el Consistori.

Este conjunt documental passarà a formar part de l’Arxiu Municipal Flix amb el nom de col·lecció fotogràfica Família Pfefferkorn Rius La família, descendeix de dos nissagues que tenen en comú la seua relació amb la fàbrica electroquímica.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies