HomeSense categoriaL’Ajuntament de la Ràpita bonifica al 100% la taxa d’ocupació de via...

L’Ajuntament de la Ràpita bonifica al 100% la taxa d’ocupació de via pública a bars, restaurants i comerços

MONTISÀ // L’Ajuntament de la Ràpita bonificarà al 100% la taxa d’ocupació de via pública a bars, restaurants i comerços, durant els mesos de temporada baixa (de novembre a abril), a la qual s’hauria de fer front a partir del mes de juliol. El consistori pren la decisió de no cobrar la taxa amb l’objectiu d’ajudar a les empreses de la Ràpita a combatre l’impacte de la covid-19, davant les restriccions establertes amb l’aplicació de l’estat d’alarma.

De la mateixa manera, el consistori també bonifica la taxa d’escombraries a bars i restaurants en un 70%, per tal de beneficiar-los en l’afectació que els haja pogut ocasionar la pandèmia de la covid-19. Amb aquestes mesures, l’Ajuntament estima que les empreses, en total, deixen de pagar més de 65.000 euros en la bonificació a les taxes d’escombraries i d’ocupació de via pública.

El regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Albert Salvadó, expressa que “prenem aquesta decisió perquè som conscients del que ha patit el teixit comercial de la Ràpita aquests mesos de pandèmia, i amb les bonificacions pretenem reduir els efectes econòmics derivats, especialment als autònoms, PIME i empresaris, a causa la crisi de la covid-19”.

A més, pel que fa als cànons de concessions municipals, hi haurà una bonificació equivalent al percentatge de reducció de l’aforament interior màxim. És a dir, trimestralment, s’efectuarà el pagament de la taxa amb relació a la limitació d’aforament que haja estat vigent aquell trimestre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies