HomeCulturaL’Ajuntament de la Ràpita convoca la sèptima edició del premi de poesia...

L’Ajuntament de la Ràpita convoca la sèptima edició del premi de poesia Lluís de Montsià

MONTSIÀ // La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Ràpita ha convocat la sèptima edició del Premi de Poesia Lluís de Montsià, recordant la figura del rapitenc Joan Torné i Balaguer, conegut pel pseudònim de Lluís de Montsià, que va ser un periodista, poeta i folklorista català.

Els treballs escrits en vers o en qualsevol altra forma utilitzada en poesia han de ser inèdits i en llengua catalana, i l’extensió aproximada la d’una obra de 150 versos, entre 8 i 10 poemes. El tema i la forma són lliures, i cada autor pot presentar al premi una sola obra, que ha de ser inèdita en conjunt; en cas que alguna part no siga inèdita, l’autor ho haurà de fer constar en cadascun dels exemplars, indicant quins poemes o fragments han estat publicats prèviament, i on. L’obra no ha d’haver esta premiada en d’altres certàmens literaris, ni s’ha d’haver presentat a cap altre premi pendent d’adjudicació. Tampoc no ha d’estar compromesa o en tràmits de publicació amb cap editorial.

Cal presentar 3 exemplars relligats de l’original, dins d’un sobre tancat. A l’interior ha d’haver-hi un altre sobre tancat amb la plica que conté les dades següents: títol de l’obra presentada, nom i cognoms, DNI, adreça completa, data de naixement i telèfon de contacte.Les obres s’han de fer arribar a la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó, carrer Montsià 54, 43540 Sant Carles de la Ràpita, i els treballs presentats no es retornaran. El jurat estarà format per tres persones vinculades al món de l’escriptura, la literatura i/o l’ensenyament, i valorarà la qualitat literària en un 80% i en un 20% la correcció formal i lingüística.

L’Ajuntament de la Ràpita accedirà a la propietat de les obres guanyadores, que es publicaran cada tres anys i es reserva el dret de fer pública la llista de participants de cada convocatòria. L’obra guanyadora s’anunciarà el 21 de març del 2021, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 68

Últimes notícies