HomeSense categoriaL’Ajuntament de la Ràpita obre 43 expedients per incomplir l’ordenança de civisme

L’Ajuntament de la Ràpita obre 43 expedients per incomplir l’ordenança de civisme

L’Ajuntament de la Ràpita ha obert 43 actes per infraccions de l’ordenança de civisme aprovada a finals del 2018. Més de la meitat de les multes imposades són per abocar residus fora dels contenidors corresponents, per embrutar la via pública o per la pràctica del “botellón”. Els agents de la Policial Local van començar a obrir actes sancionadores el passat mes de juliol, després de sis mesos de campanya informativa de la nova ordenança que regula la convivència i el bon ús de l’espai públic a la Ràpita.

A data de 21 d’octubre, la Policia Local ha obert 43 expedients sancionadors. D’estos, 14 corresponen a l’incompliment de les normes relatives al dipòsit i recollida d’escombraries. Així, trobem que les conductes sancionades més habituals són l’abocament indegut de residus, el llançament de deixalles fora del contenidor o l’abandonament de mobles o voluminosos a les illes de contenidors. “Des que es va aprovar l’ordenança de civisme es va començar una campanya de conscienciació sobre el bon ús dels contenidors. No és només un problema que tenim a l’estiu, els rapitencs també dixem la brossa on no toca i per això continuem amb la campanya”, ha explicat la regidora de Governació Conxi Vizcarro.

La segona conducta més sancionada és l’embrutiment de la via pública i la pràctica del “botellón”. En este apartat, s’han obert 12 actes sancionadores, que sovint s’acompanyen d’una altra conducta punible com és pertorbar el descans dels veïns o orinar a la via pública.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 46

Últimes notícies