HomeSense categoriaL’Ajuntament de la Ràpita renova el clavegueram de diversos carrers del centre

L’Ajuntament de la Ràpita renova el clavegueram de diversos carrers del centre

MONTSIÀ // L’Ajuntament de la Ràpita està executant unes obres de millora i renovació de la xarxa de clavegueram als carrers Sant Joaquim, Fundadors, Sant Tomàs, Sant Antoni i Sant Sebastià. L’actuació, que forma part del Pla Director de Sanejament de la companyia Aigües de Catalunya al municipi, està valorada en un import de 171.872,18 euros.

Estes obres permetran substituir diferents canonades que es trobaven en un estat deficient, la qual cosa havia provocat fuites d’aigua en edificis com el col·legi Sagrada Família. Les noves canonades són de material de polietilè corrugat, més resistent.

L’actuació també inclou la substitució de les escomeses de clavegueram domiciliàries, la rehabilitació dels pous de registre i la substitució de les tapes i la renovació de les reixes embornals dels pluvials al carrer Sant Joaquim. “En definitiva una posada a punt de tot el sistema de sanejament d’esta zona”, ha apuntat l’alcalde, Josep Caparrós. “És una d’aquelles inversions que no són vistoses però que són molt útils. Es tracta d’una zona on teníem les canonades molt debilitades i es produïen fuites als habitatges que eren molt molestes”, ha afegit Caparrós.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

23 + = 25

Últimes notícies