HomeSocietatL’Ajuntament de l’Aldea arranja catorze camins municipals

L’Ajuntament de l’Aldea arranja catorze camins municipals

L’ALDEA // Dintre del Pla de millora de camins municipals, la Regidoria d’Acció Urbana i Rural, ha engegat de nou,  els arranjament dels camins municipals, aquesta millora es realitzarà  tant amb àrids reciclats com de reg asfàltic, arreu del terme municipal.

Esta previst que en aquests arranjaments es reparem 3500 m2 de camins en àrids reciclats, 6000 m2 en reg asfàltic contractats directament per l’Ajuntament i  8000 m2 també en reg asfàltic que els executarà la mateixa Diputació de Tarragona dintre d’una subvenció que ha atorgat a L’Ajuntament de L’Aldea.
 
Els camins a reparar d’una manera immediata seran: Camí de Cuba, camí de la Castellona, camí Lligallo de les Veles, camí Granges d’Albesa, camí via superior estació de Renfe, entre pont AP-7 i vial del tren (Esquilador), camí de Trobus, camí Ligallo Bicicleto, camí de l’Esquilador, camí superior vial del tren direcció estació de mercaderies, camí del peatge AP-7 superior, camí de Centelles (Alemanya), tots aquest  és repararan amb reg asfàltic i formigó. En quan els d’àrid reciclat, son: Camí de la Séquia Mare, camí de Bernis R1, camí del Mas del Barquero.
 
 
Pepe Caballé, Regidor d’Acció Urbana i  Rural: “Ens vam trobar força camins deteriorats, que els forts aiguats de la tardor i del temporal Glòria ens el van deteriorar encara més, però que d’una manera decidida estem portant a terme, l’arranjament dels camins que L’Aldea es mereix. Recordem que tenim 91 Km de camins municipals i que el seu manteniment necessita molts de recursos i temps per mantenir-los i actualment estem destinant els màxims recursos possibles per millorar els camins“.
 
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 52

Últimes notícies