HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament de l'Aldea l'únic de les Terres de l'Ebre guardonat amb el...

L’Ajuntament de l’Aldea l’únic de les Terres de l’Ebre guardonat amb el premi a l’eficàcia comunicativa

BAIX EBRE // L’Alcalde Sr. Xavier Royo Franch, ha recollit els dos premis en l’acte celebrat el dia 21 de setembre a la Sala d’Actes del Rectorat de la UB, marcat per les mesures sanitàries on només han assistit els representants de Diputacions, Consells i Ajuntaments que han obtingut el 100 %.

L’Ajuntament de L’Aldea ha obtingut el Segell Infoparticipa 2019 amb una puntuació del 100%, i el 1r Premi extraordinari a l’eficàcia comunicativa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona.

El premi extraordinari s’ha creat per destacar, especialment, els resultats assolits pels webs municipals en dos categories. D’una banda, el premi a l’eficàcia comunicativa distingeix els portals on la informació és particularment accessible, intel·ligible i llegible. En esta categoria, s’aplica una discriminació positiva a favor de les poblacions amb menys de 10.000 habitants per reconèixer administracions que fan un esforç especial sense comptar amb els recursos humans i tecnològics que caracteritzen els consistoris de municipis més poblats. Esta primera edició premia els webs dels ajuntaments de Centelles (7.404 habitants), Viladecavalls (7.512), l’Aldea (4.160) i Llagostera (8.453). 

L’Aldea ha estat l’únic Ajuntament de les Terres de l’Ebre guardonat amb este premi extraordinari, i juntament amb Alcanar han estat els dos ajuntaments que han rebut el 100 % de puntuació del segell Infoparticipa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 78

Últimes notícies