HomeSense categoriaL’Ajuntament de l’Aldea suspèn les Festes Majors

L’Ajuntament de l’Aldea suspèn les Festes Majors

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Aldea, després de dur a terme reunions sectorials amb totes les entitats i comissions implicades majoritàriament en la realització de les Festes Majors i les Festes dels Barris del municipi, ha decidit anul·lar-les totes, a causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Esta decisió és també fruit del consens entre els municipis deltaics que han acordat conjuntament suspendre els nostres actes festius. Tot i estar en període de desconfinament i anar superant les fases a poc a poc, el govern municipal creu que “malauradament no es pot garantir el compliment de les mesures establertes per dur a terme festes d’estes dimensions, sense risc de contagi ni de contacte social”.

Es per això que el consistori derivarà moltes de les despeses que implicaria realitzar estos actes a continuar emprenent les mesures econòmiques i de reactivació de l’economia, algunes de les quals ja han estat aplicades per part de l’equip de govern per combatre la crisi social i econòmica que ha provocat el coronavirus (ajudes, repartiment de mascaretes a tota la població, laldeaglobal, celeritat en pagaments als proveïdors, exempcions fiscals, inversions, compra de material sanitari, distribuir tasques de manteniment entre l’empresariat local de l’OGEM, etc.). 

La regidoria de Festes, la Regidoria de Tradicions, la Comissió de Festes, la Comissió de Bous, les pubilles i hereus 2020 i tota la resta d’entitats implicades en l’organització d’actes festius han constatat que les normes de distanciament social impedixen desenvolupar les festes amb una mínima normalitat i que, davant d’una situació tan excepcional i greu com l’actual, la millor opció és suspendre els actes festius.

“Esta és una més de totes les decisions difícils que ens ha tocat prendre per part de l’Ajuntament en este context de pandèmia, però hem d’estar a l’altura del moment per superar esta difícil situació junts i intentar garantir la seguretat i la salut dels nostres veïns i veïnes que tan bé ho han estat fent fins ara. Agraïm un cop més la vostra comprensió i esperem que l’any que ve tot torne a la normalitat, aquest és el millor desig que podem tenir ara mateix, tenir salut i guanyar el pols a la maleïda malaltia. L’Ajuntament continuem treballant per programar una agenda alternativa per als nostres veïns i veïnes”, han conclós en un comunicat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 98

Últimes notícies