HomeEconomiaL'Ajuntament de Roquetes fa balanç de les accions que s'han portat a...

L’Ajuntament de Roquetes fa balanç de les accions que s’han portat a terme per la Dinamització del Comerç

La regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Tere Moreso, ha fet un balanç de les accions que s’han portat a terme des de la regidoria per fomentar la reactivació ocupacional, econòmica i comercial al municipi de Roquetes.

Moreso ha explicat que estes mesures s’han constat de dos grans eixos: La reactivació ocupacional i el pla de suport al teixit comercial i promoció del municipi.

Pel que fa a la reactivació ocupacional, l’any 2020 es van fer tres contractacions de persones en situació d’atur, dos agents cívics i un tècnic informàtic per un valor de 43.727,51 €.

Enguany s’han fet tres contractacions per mitjà de diferents convocatòries, un informàtic, un agent cívic i un administratiu amb un pressupost de 48.400 €.

D’altra banda, amb el pla de suport al teixit comercial i promoció del municipi, s’han portat a terme les següents accions, el pla de dinamització del comerç local, el directori comercial i empresarial “Compra a Roquetes”, una assessoria energètica, la campanya publicitària “Compra a casa”, la campanya “Comerços segurs”, l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de via pública als bars i restaurants i també la realització de diferents cursos de formació.

En total la inversió realitzada per dur a terme estes mesures ha estat l’any 2020 de 84.391,54 € i l’any 2021, amb 84.780,49 €.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies