HomePolíticaL’Ajuntament de Santa Bàrbara aconseguix situar el deute al 0%

L’Ajuntament de Santa Bàrbara aconseguix situar el deute al 0%

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha aprovat una amortització extraordinària de 308.334,33 euros per a eixugar el deute pendent del consistori, que era de 6,43%.

“Ara ens trobem en una situació de deutes zero i préstecs liquidats”, ha dit l’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, que ha explicat que l’amortització s’ha pogut dur a terme amb l’aplicació del superàvit dels pressupostos del 2017, que va ser molt positiva. Malgrat que l’Ajuntament de Santa Bàrbara no ha suportat mai un nivell d’endeutament elevat, l’equip de govern s’havia marcat com a objectiu de legislatura rebaixar fins a zero estes xifres. “Acabar la legislatura lliure de deute és una gran satisfacció, tenint en compte que tampoc s’ha baixat el nivell d’inversió local. Això és el reconeixement a una tasca seriosa i responsable”, ha afegit Blanch.

Ara, un cop s’ha aconseguit l’l’objectiu del deute zero, el govern municipal treballarà per a acabar esta legislatura sense deute pendent. D’esta manera, es començarà la legislatura següent amb “unes xifres immillorables”, i que faran que el tema econòmic “no siga cap inconvenient per al nou equip de govern que surte de les noves eleccions”. El regidor d’Hisenda, Joan Abella, ha insistit que el deute zero suposa un “alleugeriment financer” per a l’Ajuntament i ha destacat el fet que “els diners que es pagaven en amortitzacions mensuals podran destinar-se ara a altres projectes”.  

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 73

Últimes notícies