HomeSense categoriaL'Ajuntament de Tortosa enllesteix la nova ampliació de l'skatepark

L’Ajuntament de Tortosa enllesteix la nova ampliació de l’skatepark

L’Ajuntament de Tortosa ha enllestit la nova ampliació de l’skatepark, ubicat al parc dels Països Catalans, al barri de Sant Llàtzer.

Aquesta va ser la proposta que va rebre més vots en l’edició dels Pressupostos Participatius 2018, com ja va passar en l’edició del 2017. En aquesta ocasió, va comptar amb 445 vots.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, juntament amb el regidor de barri, Alfredo Ferré, Cristina López de l’Associació de Veïns de Sant Llàtzer, i Javi Porcal i Sergio Carmona, en representació dels usuaris de la instal·lació, han presentat aquest dimecres la nova ampliació.

El govern municipal va instal·lar el primer skatepark de la ciutat al parc dels Països Catalans al setembre del 2008, responent així a una històrica demanda dels aficionats a aquesta pràctica. En aquell moment, el cost del projecte, previst al Pla d’Actuació Municipal, va ser de 25.140 euros.

En la primera edició dels Pressupostos Participatius, l’any 2017, la proposta més votada va ser la primera ampliació de l’skatepark, on l’Ajuntament hi va invertir 40.000 euros. Ara, en la nova edició dels Pressupostos Participatius 2018 també va tornar a guanyar una nova ampliació d’aquesta instal·lació. Enguany s’hi ha destinat 42.000 euros.

L’alcaldessa ha destacat l’aposta del govern municipal, en el seu moment, per crear aquesta instal·lació, i que és un equipament per dinamitzar la ciutat, entre el col·lectiu de joves. Roigé ha destacat també la implicació de Javi i Sergio, usuaris de l’skatepark, en les dos edicions dels Pressupostos Participatius per aconseguir vots per la seva proposta. Els dos representants dels skaters han destacat que el fet de fer la instal·lació en formigó la fa “més lliure i única”, i han assegurat que és “de les millors del país”.

Per dur a terme tant aquesta segona ampliació com la primera, l‘Ajuntament ho ha fet d’acord i de forma consensuada amb els usuaris de la instal·lació.

 

Ampliació del Skateparck | Núria Caro 

 

Oscar Meseguer
Oscar Meseguer
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies