HomeUrbanismeL'Ajuntament de Tortosa finalitza l'enderroc dels immobles en ruïna de la plaça...

L’Ajuntament de Tortosa finalitza l’enderroc dels immobles en ruïna de la plaça de l’Absis i reobre el pas de vianants

L’Ajuntament de Tortosa ha finalitzat els treballs d’enderroc dels set immobles situats al carrer Costa de Capellans i que estaven declarats en ruïna i ha reobert el pas de vianants en aquesta zona del nucli antic. L’enderroc va començar el passat mes de gener després de l’incendi en un dels habitatges i s’ha dut a terme amb extremada cura atesa la morfologia de la trama urbana, l’antiguitat i l’estabilitat del conjunt patrimonial de l’entorn immediat.

Amb l’objectiu de definir quina actuació urbanística s’executa en l’espai que ha quedat lliure i que permetrà connectar tot el passeig de Ronda, entre el barri del Castell i el barri de Sant Jaume, l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha anunciat que es convocarà un concurs d’idees. “Convocarem un concurs d’idees per definir com es reurbanitza aquest espai emblemàtic del cor del nucli antic i on s’han generat unes vistes panoràmiques impressionants“, ha dit Jordan. L’alcalde també ha avançat que s’haurà d’avaluar l’estabilitat del talús i determinar si cal fer un mur de contenció.

Finalment, pel que fa als treballs de retirada de la runa, màquines i elements de protecció que es van col·locar a la plaça de l’Absis per protegir-la, van finalitzar la setmana passada. De moment, es manté tallat el carrer Costa de Capellans en el tram on hi havia els edificis.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 25

Últimes notícies