HomeSocietatL'Ajuntament d'Ulldecona posarà en marxa pla pilot d'aparcament amb un disc d’horari

L’Ajuntament d’Ulldecona posarà en marxa pla pilot d’aparcament amb un disc d’horari

L’Ajuntament d’Ulldecona posarà en marxa durant el mes de novembre un pla pilot d’aparcament amb control horari a diversos carrers del nucli antic.

L’objectiu principal és fomentar la rotació de vehicles estacionals al municipi i millorar la mobilitat i l’accessibilitat al teixit comercial.

Durant tot el mes es farà difusió de la campanya, es facilitarà la informació a la ciutadania i es vendran els discs horaris. A partir del desembre se sancionarà als propietaris dels vehicles que facen un mal ús del disc horari.

Les noves zones d’aparcament requeriran un disc horari, que es podrà adquirir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o en diferents comerços d’Ulldecona, a una quantitat simbòlica de 2 euros.

Serà necessari un disc per vehicle, ja que s’haurà d’incorporar la matrícula del cotxe, i de manera manual, en el moment d’estacionar el vehicle, s’haurà de posar en lloc visible l’hora d’arribada. A partir d’este moment, començaran a comptar els 20 minuts, com a màxim, en què es permet estacionar en les zones habilitades.

L’horari serà de dilluns a dissabte, de 8 h a 20 hores. A les nits entre setmana i els diumenges l’aparcament serà lliure. Les zones estan indicades amb un senyal vertical i pintades a terra amb línies grogues.

Les zones de càrrega i descàrrega amb disc horari permetran dinamitzar el comerç del nucli perquè s’augmenta l’oferta d’aparcament per fer compres o gestions ràpides. També es vol evitar cotxes aparcats amb llarga durada en zones cèntriques del municipi i reduir el volum de trànsit perquè, amb més rotació d’aparcament, els vehicles no circulen pels carrers una vegada i una altra buscant una plaça per aparcar.

Finalment, s’espera també poder reduir els estacionaments indeguts davant de guals, sobre la vorera o en passos de vianants, gràcies al fet que és més fàcil trobar una plaça d’aparcament lliure.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 41

Últimes notícies

-->