HomePolíticaL'Ajuntament pacta amb la propietària de l'edifici de la Clínica Terres de...

L’Ajuntament pacta amb la propietària de l’edifici de la Clínica Terres de l’Ebre el fraccionament del pagament

El consell d’administració de Tortosa Salut proposarà la concertació d’una operació de crèdit a llarg termini per import de 3,5 milions d’euros. Una operació que el ple de l’Ajuntament haurà d’autoritzar i avalar i que permetrà desbloquejar la finalització de la compra de l’edifici de la Clínica Terres de l’Ebre, després que el passat mes de juliol el ple no donés llum verd a l’autorització d’un préstec de 4 milions d’euros. En aquest sentit, Tortosa Salut ha pactat amb la propietària de l’edifici un fraccionament del pagament, de tal manera que l’operació d’endeutament no superarà el 10% dels recursos ordinaris de l’Ajuntament i, per tant, per avalar el crèdit no serà necessària una majoria absoluta.

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan i la regidora de Salut, Sònia Rupérez, han explicat avui com es desbloquejarà la finalització de la compra de l’edifici de l’antiga Aliança. “Hem negociat amb la propietària de l’edifici un fraccionament de l’últim pagament que va véncer el 30 de juny de 2023, de manera que aquest mes d’octubre es pagaran 3,5 milions d’euros i els 500.000 euros restants es pagaran com a màxim el 30 de juny de 2024“, ha explicat l’alcalde. Aquesta proposta es debatrà al consell d’administració de Tortosa Salut aquesta setmana i la previsió és que el ple de l’Ajuntament aprove la setmana vinent l’autorització i aval de l’operació de crèdit.

El retard en aquest últim pagament per l’adquisició de la Clínica Terres de l’Ebre (actualment propietat de la Mutualidad General de Previsión del Hogar Divina Pastora) ha suposat uns interessos de demora de 70.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies