HomeEsportsL'Ajuntament reclama a la constructora del Complex Esportiu Win Tortosa que en...

L’Ajuntament reclama a la constructora del Complex Esportiu Win Tortosa que en repare els desperfectes

Les instal·lacions del Complex Esportiu Win Tortosa presenten greus deficiències i patologies quan només fa cinc anys de la seua inauguració i l’obra encara està en garantia. Dues línies de plaques solars situades a la coberta van bolcar per una ventada el 2019 i no funcionen, mentre que una altra línia va bolcar el 2022; hi ha esquerdes al paviment de la zona de les dutxes; filtracions i deficiències d’impermeabilització a les piscines, que han provocat oxidacions generalitzades; cal renovar el liner de la piscina i hi ha goteres tant a la sala de fitness com a les sales d’activitats dirigides.

Foto: Cedida

Totes les deficiències estan recollides en un nou informe elaborat pels tècnics municipals i encarregat pel govern el passat mes de juliol. “El Win té greus deficiències des de la seua construcció, que no s’han resolt. Ara hem elaborat un informe complet de les deficiències del complex per reclamar a l’empresa constructora que actue de forma urgent“, ha explicat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, que avui juntament amb el regidor d’Esports, Víctor Grau, i el d’Obres Públiques, Jaume Bel, han visitat les instal·lacions.

Foto: Cedida

Pel que fa als treballs de reparació de les instal·lacions aniran a càrrec de l’empresa constructora (Benito Arnó) i s’executaran abans de l’1 de desembre d’enguany. “Hem establert un sistema de col·laboració amb l’empresa constructora per l’arranjament dels múltiples desperfectes. El manteniment de les instal·lacions és molt important i cal fer-lo de manera planificada, no es tracta només de fer inauguracions“, ha dit Grau.

Foto: Cedida

Les obres d’arranjament es dividiran en dues fases i suposaran la mínima afectació als usuaris. Així, en una primera fase que es durà a terme entre final d’agost i principi de setembre s’actuarà al paviment de la zona de vestidors; es corregiran les filtracions i deficiències d’impermeabilització del coronament de les piscines; es renovarà el liner de la piscina i es resoldrà la problemàtica de la humitat present a la paret de les dutxes i el passadís de l’spa. Quant a la segona fase de les obres s’executarà entre els mesos d’octubre i novembre i consistirà a renovar les plaques solars; reparar les goteres; reparar la maquinària de deshumidificació del complex i es resoldrà la manca d’absorció d’aigua pluvial de l’embornal de la rampa d’accés al soterrani. “El govern volem prioritzar el manteniment de la ciutat“, ha conclòs l’alcalde, que ha destacat també la importància de recuperar el funcionament total de les plaques solars per reduir la despesa energètica.

Rèplica de Meritxell Roigé

Junts per Tortosa ha contestat a l’anunci del Govern dient que si s’havien fet treballs de manteniment permanent a tot el complex, com es fa a la resta d’instal·lacions esportives. En aquest sentit Meritxell Roigé ha volgut recordar que això s’ha fet fins i tot tancant el complex de forma puntual, i que ella mateixa, alertada pels tècnics, va fer un requeriment a l’empresa que va fer l’obra perquè reparés i canviés tot allò que s’havia detectat i detallat per un informe dels tècnics municipals l’octubre del 2022 “Vam fer el requeriment pertinent i les actuacions no costaran ni un euro a l’Ajuntament perquè estem en període de garantia, i d’acord amb l’empresa vam consensuar dur-les a terme durant el mes d’agost per minimitzar l’afectació als usuaris del WIN, del Club Natació Tortosa, i un cop finalitzats els Campus d’estiu” ha detallat Roigé.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 58

Últimes notícies