HomePolíticaL'alcalde de Camarles, de La Veu del Poble, fa fora a ERC...

L’alcalde de Camarles, de La Veu del Poble, fa fora a ERC i governarà amb minoria

Davant el malestar al govern municipal de Camarles entre La Veu del Poble i Esquerra Republicana, l’alcalde del municipi, Ramon Brull ha enviat un comunicat on explica que davant de la pèrdua de confiança cap al grup municipal d’ERC, ha decidit deixar sense efecte les competències delegades als regidors i regidores d’este grup municipal.

D’esta forma, la Veu del Poble passarà a governar amb els seus tres regidors i la regidora no adscrita, Montse Gonet. Els quatre regidors d’Esquerra passaran a formar part de l’oposició, on també estan els tres regidors de Junts per Camarles.

Comunicat 

Davant els fets ocorreguts en les últimes sessions plenàries de l’ajuntament, vull fer una breu declaració per clarificar els fets.

Tot i que l’acord de govern entre els grups municipals de La Veu del Poble FIC i Esquerra Republicana de Catalunya així ho contemplava, en el ple municipal del passat 11 de juny, el grup d’Esquerra va impossibilitar amb els seus vots la construcció d’un tanatori al municipi, votant com equip de govern en contra d’una proposició del mateix equip de govern.

En el ple municipal del passat 28 d’octubre de nou el grup d’Esquerra vota en contra de la proposta de rehabilitació de l’edifici de l’antic mercat, obra que considerem d’urgència donat el perill d’enfonsament, atenent els informes dels tècnics municipals.

A la vista dels fets, no faig més que constatar les deslleialtats del grup d’Esquerra. Crec que a pesar el meu I del meu grup, això impossibilita un govern de coalició. Pensem que les paraules no són suficients i estes han d’estar refermades pels fets. I a través dels fets, és el grup d’Esquerra qui ha trencat de fet, l’acord de govern.

La meua missió com a alcalde és vetllar pel benestar dels meus veïns i veïnes, I molts cops s’han de prendre decisions per difícils que siguen.

És per això, que davant de la pèrdua de confiança cap al grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya, he decidit deixar sense efecte les competències delegades, en el seu dia, als regidors i regidores d’este grup municipal, tot i que això representa governar en minoria.

Hem vingut a treballar i així ho farem. Les adversitats sempre comporten noves oportunitats.

Per últim, declino qualsevol altre comentari referent als fets ocorreguts.

 

Ramon Brulll Melich

Alcalde de Camarles

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

76 + = 78

Últimes notícies