HomeSocietatL'alcaldessa de Tortosa reclama a l'Estat i a la Generalitat un millor...

L’alcaldessa de Tortosa reclama a l’Estat i a la Generalitat un millor servei ferroviari per Tortosa i l’Ebre

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha reclamat a l’Estat i a la Generalitat “la millora del servei ferroviari a Tortosa i a les Terres de l’Ebre“, ha dit. Roigé subratlla que “com a ciutat i com a territori necessitem disposar de les màximes i millors comunicacions: això és clau per garantir la competitivitat del territori, per propiciar el desenvolupament que ens cal i per retindre i recuperar el talent“, ha apuntat.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que “gràcies a les reivindicacions de l’Ajuntament de Tortosa i de la ciutadania, es va aconseguir que l’Estat espanyol autoritzés l’aturada de l’Euromed a l’estació de l’Aldea al novembre del 2016“. Un servei que es va deixar de prestar al gener del 2020. “Reclamem al govern de l’Estat espanyol, de PSOE i Podemos-Comuns-Movem, que tornin a parar els trens Euromed a l’estació de l’Aldea“, conclou Meritxell Roigé.

Pel que fa als trens Avant, l’alcaldessa ha lamentat que, tot i el compromís de la Generalitat d’implementar vuit serveis diaris, només s’activés una sola expedició al febrer del 2020 i que, només unes setmanes després, fos retirat coincidint amb l’esclat de la pandèmia. Per este motiu, l’alcaldessa també ha adreçat una carta al secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, per tal que el govern català implante les connexions amb els trens Avant que es van anunciar i que només es van mantindre –sense arribar al nivell d’expedicions que s’havia establit inicialment– durant un mes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 50

Últimes notícies