HomeEsportsEl CH Amposta goleja al Caldes de Montbui en el primer partit...

El CH Amposta goleja al Caldes de Montbui en el primer partit de lliga a casa

Clara i convincent victòria del CHP Amposta, en la segona jornada de la Segona Catalana, primer com a local d’aquesta temporada, davant el CH Caldes de Montbui per 8-3. L’equip ampostí en el debut del nou tècnic Jordi Mirado, havia perdut a la pista del CH Cambrils per la mínima, 4-3, però en aquesta ocasió va ser molt superior al conjunt de Caldes, que només en els últims instants va maquillar un resultat que era molt més clar. L’equip ampostí dominava al descans per 5 0 amb els gols de Josep Pons, Pau Esquerré, Pau Estudillo el tercer i quint, i Robert Carles.

Va seguir la iniciativa i domini del CHP Amposta a la segona part, i Robert Carles i Pau Estudillo, van situar el marcador en un expressiu 7-0. Després de marcar el primer gol els visitants, Pau Esquerré va marcar l’octau gol local, i ja en els últims instants amb una falta directa i una pena màxima el Caldes va col·locar el definitiu 8-3,en un partit on Jordi Mirado va poder donar també bastant protagonisme als jugadors juniors. La pròxima jornada serà de descans per a l’equip ampostí.

CHP AMPOSTA, 8
CH C ALDES DE MONTBUI, 3

CHP Amposta: Juan Pablo Alba i Marc Bayo a la porteria, Ferran Pons, Joan Esquerré, Josep Pons, Pau Esquerré, Robert Carles, Pau Bayo, Pau Estudillo i Toni.

Gols: 1-0, Josep Pons; 2-0, Pau Esquerré; 3-0, Pau Estudillo; 4-0, Robert Carles; 5-0, Pau Estadillo; 6-0, Robert Carles; 7-0, Pau Estudillo; 8-1, Pau Esquerré.