HomeSocietatL'alcaldessa de Tortosa reclama millores en els serveis de trens i busos...

L’alcaldessa de Tortosa reclama millores en els serveis de trens i busos a l’Ebre, a la reunió de la Taula de Mobilitat

L’alcaldessa de Tortosa va reivindicar divendres, a la reunió de la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre, millores en els serveis de transport públic que uneixen el territori. Meritxell Roigé ha assenyalat, davant el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavin, la necessitat que les Terres de l’Ebre recuperen les aturades dels trens Avant a l’estació de Tortosa, i que s’implanten les quatre expedicions a les quals es va comprometre el govern de la Generalitat per connectar l’Ebre amb Barcelona amb trens semiràpids. Roigé ha recordat que, d’estes quatre connexions, només en va arribar a haver una d’operativa i que va deixar de prestar-se al cap de pocs dies.

En qüestió ferroviària, l’alcaldessa de Tortosa també ha posat damunt la taula la necessitat de recuperar les aturades dels trens Euromed. Un servei que va estar operatiu entre el 2016 i el 2020 i del qual la Generalitat va assumir la despesa per les aturades fetes a les Terres de l’Ebre. De la mateixa manera, l’alcaldessa també ha reclamat que el servei de Regionals que connecta Tortosa amb Barcelona es duga a terme amb combois que oferisquen les comoditats necessàries i indispensables per als usuaris.

Meritxell Roigé també ha reclamat a la Taula de Mobilitat de les Terres de l’Ebre el reforç pel que fa al transport públic per carretera. En este sentit, ha demanat que es dupliquen les freqüències del servei de bus exprés entre Tortosa i Alcanar, que connecta també amb Amposta i amb la Ràpita: “És un model d’èxit que cal que potenciem”, ha explicat Roigé.

A més a més, l’alcaldessa també ha reclamat la creació d’un altre servei de bus exprés que connecte Tortosa amb el Delta, passant per Amposta, Sant Jaume d’Enveja, Deltebre i Riumar.

Finalment, Meritxell Roigé també ha demanat la creació d’una línia de bus directe entre Tortosa i Reus, per atendre a les relacions comercials i d’estudiants entre les dos poblacions, així com una connexió de bus que arribe fins a l’estació de l’AVE del Camp de Tarragona i fins a l’aeroport de Reus, en els períodes de major demanda.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies