HomeSense categoriaL’Aldea celebrarà la primera calçotada popular del Delta

L’Aldea celebrarà la primera calçotada popular del Delta

Amb l’objectiu de promocionar el calçot de qualitat que es cultiva a l’horta de l’Aldea, el pròxim 24 de febrer es celebrarà a la població la primera Calçotada del Delta.

Una festa que s’emmarca en la campanya l’Aldea, Horta del Delta, impulsada per l’Ajuntament amb l’objectiu de posar en valor la qualitat dels productes agrícoles del terme i propiciar el coneixement, la divulgació i la publicitat de tots els sectors productius de l’economia aldeana. 

Serà la primera vegada a les Terres de l’Ebre que es celebra una festa gastronòmica dedicada al calçot, un dels productes etsrella de la cooperativa de l’Aldea. A la festa, no només es podrà degustar el calçot, sinó que també es podrà participar activament, collint el calçot de l’hort  i ajudant a coure’l. La festa es desenvoluparà en uns terrenys situats al costat del camp on s’han plantat els calçots que es conumiran este dia.

 La jornada començarà a les 10.30 hores amb la collita de calçots, per continuar amb la rostida. També hi haurà una xarrada sobre este producte, ball de jotes acompanyats per Sílvia Ampolla i músics de la rondalla de Guardet lo Cantador i activitats pels més menuts.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 61

Últimes notícies