HomeSense categoriaLa Diputació eixamplarà la carretera entre Deltebre i l’Ampolla fins als 6...

La Diputació eixamplarà la carretera entre Deltebre i l’Ampolla fins als 6 metres

La Diputació de Tarragona iniciarà este mes de febrer les obres d’arranjament de la carretera  TV-3401 de l’Ampolla a Deltebre, amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i ampliar la calçada que actualment és molt estreta. L’actuació es centrarà en un tram de 5.650 metres, dins del terme municipal de Deltebre, entre la intersecció d’accés a la Platja de la Marquesa (PK 3+650) i fins a la intersecció amb la carretera TV-3409 de Camarles (fins al PK 9+300). Les obres consistiran en ampliar la calçada fins als 6 metres, permetent delimitar dos carrils de circulació de 3 metres cadascun. Així mateix, s’ampliaran els diferents passos sobre els canals i desguassos i es renovaran i ampliaran els sistemes de contenció. D’altra banda, es preveu la millora del drenatge en aquells punts on actualment es produeixen acumulacions d’aigua. Les obres finalitzaran amb la renovació del paviment amb mescla bituminosa en calent i la corresponent senyalització horitzontal. Està previst que els treballs duren 4 mesos i suposaran una inversió de 615.000 euros.

Una obra històricament reivindicada

La millora de la carretera TV-3401 s’ha dut a terme en coordinació amb l’Ajuntament de Deltebre, municipi per on passa el tram on es realitzaran les obres. La millora d’esta carretera, sobretot l’ampliació de la calçada, és una vella reivindicació dels municipis del Delta, ja que es tracta d’una carretera força transitada que dóna accés a espais d’interès natural i turístic del delta de l’Ebre. L’actuació “permetrà millorar la seguretat en aquest tram i la connexió estratègica entre dos dels municipis més turístics del Delta”, ha celebrat a través d’una piulada l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.
La inversió de la Diputació en la millora d’esta carretera s’emmarca en una actuació global de millores de seguretat i drenatge que la Diputació de Tarragona durà a terme a la xarxa local de les Terres de l’Ebre este 2019. n

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 15

Últimes notícies