HomeSense categoriaL’Aldea geolocalitza 225 masies del terme municipal

L’Aldea geolocalitza 225 masies del terme municipal

L’Ajuntament de l’Aldea ha iniciat els treballs de geolocalització d’unes 225 masies i cases aïllades  que es troben al terme municipal, entre l’autopista AP-7 i fins al Parc Natural del Delta de l’Ebre, on viuen unes 500 persones. Amb esta acció, es garantirà la ràpida actuació dels serveis mèdics i d’emergències, ja que podran localitzar d’una forma ràpida i eficaç les cases de camp en cas d’alguna incidència.

Des de fa unes setmanes personal de l’Ajuntament es desplaça  casa per casa per a anotar les coordenades de localització i omplir una fitxa amb els propietaris. Amb este  nou sistema cada masia o casa aïllada comptarà amb un número de placa, que a la vegada els servirà d‘adreça postal. Esta numeració es facilitarà als serveis d’emergències, a la Guàrdia Municipal, al CAP i a correus i, en cas d’alguna incidència o emergència, els propietaris facilitant el número de placa que identifica la casa ajudaran als serveis d’emergència a localitzar-los ràpidament. “Creiem que donarem un servei de primera necessitat, innovador i nou”, ha dit l’alcalde, Xavier Royo.

Així, després de  visitar totes les cases aïllades i les masies del terme municipal “assignarem un número de masia i una plaça que es posarà a la façana de la casa per a identificar-la”, ha assegurat Royo.

A més, les dades recollides serviran com a base de dades per a la redacció del catàleg de masies, així com per a la senyalització i indicació d’estes.  Pel que fa a la resta d’edificacions rurals que es troben al terme municipal de l’Aldea, els mateixos propietaris podran sol·licitar a l’Ajuntament el servei de geolocalització 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies