HomeSocietatL'Ampolla obre un expedient sancionador a quatre restaurants per no reciclar la...

L’Ampolla obre un expedient sancionador a quatre restaurants per no reciclar la fracció orgànica

L’Ajuntament de l’Ampolla ha fet valoració de quina ha estat l’acollida del servei de recollida de la fracció orgànica, mitjançant el sistema porta a porta, i adaptat als establiments considerats grans generadors durant els cinc primers mesos des que va entrar en funcionament.

Gairebé tots els grans generadors d’este residu que hi ha al municipi han estat utilitzant correctament el servei al llarg dels mesos d’adaptació a la nova recollida. Ara bé, l’Ajuntament s’ha vist obligat a obrir un expedient sancionador a quatre restaurants del municipi per no reciclar correctament la fracció orgànica que produeixen, ja que continuen abocant-la a les illes de contenidors convencionals.

Tenint en compte esta situació de greuge comparatiu amb els grans generadors que fan ús correcte del nou servei, l’Ajuntament estudiarà la possibilitat que a partir del gener els establiments que no facen correctament està selecció de residus surten del programa que ofereix el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) i hagen de contractar un gestor de residus privat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies