HomeEsportsL'Amposta-Lagrama confirma la seua recuperació amb una altra important victòria

L’Amposta-Lagrama confirma la seua recuperació amb una altra important victòria

AMPOSTA // L’Amposta ha confirmat les bones sensacions mostrades amb la seua victòria a la pista de l’Elda de l’anterior jornada, superant al Sant Joan Despí, un dels favorits en la lluita per les primeres posicions, que arribava amb una ratxa de cinc triomfs consecutius, fent un pas molt important en les seues aspiracions de permanència.

Les jugadores de l’equip ampostí han començat molt fermes en defensa, mentre en atac Mateu Castellà ha mantingut a set jugadores en pista sense portera, que tan bon resultat li va donar en l’anterior partit. Les diferencies encara que mínimes, sempre han estat favorables a les locals, amb una defensa 6-0 molt sòlida, i bona aportació a la porteria de Marta Gàlvez i Noèlia Lázaro aturant dos penals consecutius, permetin que l’Amposta, tingues la seua màxima diferència de 8-5, provocant el temps mort d’Alejandro Expósito, i la reaació visitant, també aprofitant dos exclusions ampostines, situant l’empat a 10, encara que en el darrer instant, Vila en una acció de molta picardia ha permès que l’Amposta marxés amb avantatge al descans per 11-10.

A la segona part l’Amposta ha sortit de nou amb molta intensitat defensiva, aconseguint un parcial de 3-0 per seguir portant la iniciativa i augmentar la renda fins als sis gols 21-16. Temps mort d’Alejandro Expósito, per intentar canviar la dinàmica negativa del seu equip, amb molt problemes per superar la bona defensa ampostina, que només aconseguia en alguna ocasió Marta Rodríguez. Amb 22-18 temps de Mateu Castellà, per mantenir la màxima concentració de les seues jugadores, que han seguit augmentant la diferencia fins a la màxima renda de set gols (27-20), amb gran aportació ofensiva de Graciani, sumant un gran triomf per 27-21.
Van  jugar per part de l’Amposta-Lagrama: Marta Gálvez i Lazaro; Vila (3), Sara Alonso, Zoe Turnes (5), Gemma Gálvez (4), Cristina Tortajada Guerrero (3), Ferre, Judit Tortajada (4)  Gasca,  De Uriarte, Sáez,  Viñas, Laia Hernández, Graciani (8),