HomeEsportsL'Amposta-Lagrama reacciona amb una meritòria victòria a la pista de l'Elda Prestigio

L’Amposta-Lagrama reacciona amb una meritòria victòria a la pista de l’Elda Prestigio

AMPOSTA // Millor no podien debutar les internacionals argentines Zoe Turnes i Mariangeles de Uriarte, que en el seu debut amb el conjunt ampostí, van tenir una valuosa aportació, col·laborant de forma important en el meritori triomf davant un dels equips més potents del grup.
Les jugadores d’Antonio Mateo, que arribaven al partit amb una dinàmica molt positiva, no van poder continuar la bona ratxa, davant un Handbol Amposta, millorat amb relació als anteriors partits.

Des de l’inici ja es va comprovar que les dos jugadores argentines s’han integrat de forma molt positiva a l’equip, i després d’un bon inici amb 1-3, Mateu Castellà va demanar temps molts després de rebre tres gols consecutius. L’equip va reaccionar, i amb empat a set gols, el tècnic rapitenc va sorprendre jugant sense portera amb set jugadores de pista, per agafar diferencies que oscil·laven entre els dos i tres gols, marxant al descans amb 9-11 favorable.

La igualtat va ser la nota predominant de la segona part, però sempre amb l’equip ampostí portant mínimes avantatges en el marcador. La sòlida defensa amb una Marta Gàlvez molt encertada sota els pals, van permetre al conjunt ampostí, seguir portant la iniciativa. Amb 16-19, temps mort de Mateu Castellà, i la defensa més agressiva de l’Elda Prestigio amb un 5-1, no va tenir efecte. L’equip ampostí amb un parcial 0-4, va tancar el partit imposant-se per set gols de diferència (16-23), curiosament la mateixa que va aconseguir l’equip valencià a la primera volta. El joc desplegat per les ampostines i el bon rendiment de les internacionals argentines en el seu debut, donen marge a l’optimisme per poder sortir de la zona baixa.

H. AMPOSTA-LAGRAMA: Marta Gálvez i Lazaro; Royo, Vila (5), Sara Alonso, Zoe Turnes (7), Gemma Gálvez (3), Cristina Tortajada, Pagà, Guerrero (2), Ferre, Judit Tortajada (3), Ferré, Gasca, De Uriarte (3), Viñas, Laia Hernández, Graciani