HomeCulturaL’ampostina Clàudia Xiva inicia una campanya de micromecenatge per a publicar ‘Kendama’,...

L’ampostina Clàudia Xiva inicia una campanya de micromecenatge per a publicar ‘Kendama’, el seu primer disc

La cantant ampostina Clàudia Xiva vol tirar endavant el seu primer àlbum discogràfic titulat Kendama, i per a fer-ho ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami, per tal d’aconseguir 5.500 €.

El nom del seu primer disc no és casual. La paraula kendama fa referència a un tipus de joguet japonès de fusta que l’artista ha tingut al seu costat durant tot el procés creatiu de l’àlbum. En este sentit, “este 2023, he vingut a jugar”, afirma l’ampostina.

Al llarg del disc hi trobarem pop, però també hi haurà confluències de rock, funk, jazz i fins i tot folk, mentre l’artista explicarà vivències personals d’aprenentatges, de pèrdues, d’esperança i de diversió. Així, doncs, segons Xiva, Kendama parla “d’evolució pura i dura”.

Es tracta d’un projecte independent, que no compta amb cap discogràfica al darrere. En l’apartat musical i també la producció, Xiva s’ha acompanyat també de Josep Lanau.
Xiva porta la música a l’ADN, ja que la seua família també són músics, d’aquí que comencés la seua formació musical als sis anys.

El 2020 va traure’s el grau mitjà de violoncel, i actualment continua formant-se en l’àmbit del cant, la interpretació i la comunicació. El seu pas pel programa Eufòria de TV3 li ha obert més les portes per a donar-se a conèixer, i, segons diu ella mateixa, s’hi va desenvolupar com a artista i com a persona a una velocitat frenètica.

La campanya de micromecenatge, iniciada divendres passat, 17 de febrer, de moment ja ha recaptat vora els 2.000 € i estarà activa fins a finals de març. A més, el 3 de març es donaran a conèixer els dos primers singles de Kendama.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 6

Últimes notícies