HomeSocietatL’arròs, protagonista gastronòmic a tretze restaurants de l’Ampolla

L’arròs, protagonista gastronòmic a tretze restaurants de l’Ampolla

Un total de tretze restaurants de l’Ampolla participen del 25 de setembre al 10 d’octubre en les XXII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs oferint diferents menús basats en este cereal que es conrea al delta de l’Ebre.

Coincidint amb l’època de la sega de l’arròs, un any més restauradors del municipi han preparat un seguit de propostes de menús que combinen este producte amb d’altres de proximitat com peix de la llotja de l’Ampolla, marisc i vins DO Terra Alta. Els preus dels menús oscil·len entre els 30 i els 45 euros.

Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla, destaca la tradició gastronòmica de l’arròs amb la cuina marinera de l’Ampolla, ja que “l’arròs forma part del cuinar del nostre poble, integrant-se amb els tresors que ens proporciona la nostra mar a través de l’art de la cuina. Una cuina que ha evolucionat al llarg del temps però on podem continuar gaudint de plats tradicionals de tota la vida i descobrir nous sabors de la mà dels nostres restauradors”.

Podeu consultar els menús i restaurants que hi participen en les jornades gastronòmiques al web: www.ampollaturisme.com

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies