HomeEsportsL'Ascó s'allunya de la primera posició després de la mínima derrota al...

L’Ascó s’allunya de la primera posició després de la mínima derrota al seu camp davant el líder Vilanova

ASCÓ // Un gol d’Oriol Badia al minut 32 de la primera part, li han proporcionat els tres punts al Vilanova, què amb el triomf per 0-1, dóna un pas molt important en les seues aspiracions i es consolida al capdavant del Subgrup 2A de la Primera Catalana. L’Ascó que arribava amb una dinàmica molt positiva al partit, ha desaprofitat una magnífica ocasió per situar-se com a nou líder, i ara està a 4 punts del Vilanova i amb la diferència de gols en el compte particular entre els dos equips en contra.

El partit va començar sense un dominador clar i amb poques ocasions de gol, però els visitants van encertar en una de les seues aproximacions a la porteria local, i després van saber rendibilitzar aquesta mínima però valuosa renda. Ho va intentar el conjunt local amb remats de Ferran i Marcel Messeguer i Pol Benito, però sense cap repercussió en el marcador.

Després del descans a la segona part ho ha seguit intentant el conjunt asconenc, però sense la inspiració de les anteriors jornades, davant una disciplinada i ordenada defensa rival. Al minut 67 arriba l’ocasió més clara amb un remat de Xavi Jaime que s’estavella al pal. Després ha seguit insistint el conjunt dirigit per Germán Ungles, però sense crear molt de perill en les seues accions. El Vilanova ha aguantat per emportar-se una victòria molt valuosa.