HomeSocietatL'Assemblea Vaga Feminista de les Terres de l'Ebre convoca mobilitzacions arreu del...

L’Assemblea Vaga Feminista de les Terres de l’Ebre convoca mobilitzacions arreu del territori amb motiu del 25N

Enguany, sota el lema “Foc al patriarcat. Contra les violències masclistes: prou pedaços, construïm feminismes!“, l‘Assemblea Vaga Feminista de les Terres de l’Ebre
vol posar el focus en la manca de recursos que tenen les dones i persones amb identitats dissidents davant les violències masclistes.

L’Assemblea, han fet una crítica a la invisibilització dels recursos públics existents, la qual cosa fa que moltes dones no saben què fer ni com actuar després de patir una violència masclista, ni tampoc són conscients de tots els serveis que existeixen a l’Ebre. Per això enguany, sota el lema “Què faig si pateixo violències masclistes?” les feministes han elaborat un tríptic informatiu amb un recull dels recursos públics disponibles, que es podrà trobar a diferents pobles i espais públics de les terres de l’Ebre, així com a les xarxes socials.

L’acte central consistirà en una marxa de torxes no mixta que sortirà de l’església del Roser de Tortosa a les 19 h el divendres 24 de novembre. Abans de la concentració per la marxa de torxes, hi ha convocat a les 17:30 h un Taller de Pancartes, a la Plaça Pius XII. Abans de la marxa, les dones i persones amb identitats dissidents podran escriure violències masclistes que s’aniran cremant durant el recorregut. La marxa acabarà amb un acte polític mixt a les 20 h a la plaça de l’Ajuntament. Des de l’assemblea, remarquen la importància del fet que la marxa siga no-mixta, com acte d’empoderament i amb una alta càrrega simbòlica.

Altres actes

D’altra banda, també s’han organitzat diferents actes dels col·lectius que formen part de l’ l‘Assemblea Vaga Feminista de les Terres de l’Ebre.

Les Muixes han convocat una manifestació amb cassolada a les 18 h el mateix 25 de novembre a la Ràpita, així com una acció-performance al Pont lo Passador organitzada per la Comissió feminista de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja el 25 de novembre a les 18 h.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 19

Últimes notícies