HomeSense categoriaL'Associació d'Empresaris de l'Ampolla s'adhereix a l'AEHT

L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla s’adhereix a l’AEHT

BAIX EBRE // El Club Nàutic de l’Ampolla ha acollit l’acte d’adhesió de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla (ADELA) a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT). 

La presidenta d’ADELA Juani Piñana, ha presentat juntament amb el president de l’AEHT Francesc Pintado i l’alcalde de l’Ampolla Francesc Arasa, l’acord de vinculació de les dos entitats unides per primer cop amb l’objectiu d’enfortir i representar el sector hostaler a l’Ampolla sota el paraigua de l’AEHT, sense perdre la identitat i la trajectòria aconseguida per ADELA fins al moment. Amb la constitució d’esta nova associació, l’AEHT segueix amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori. La nova associació està formada per una junta que aglutina a alguns dels establiments més destacats de l’Ampolla. 

L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla s’uneix amb AEHT “per enfortir el sector i articular-lo a la província”, com comenta Francesc Pintado. “Esperem poder convèncer a Tortosa, Cases d’Alcanar, La Ràpità. Units som més forts i Terres de l’Ebre s’ho mereix”, ha afegit.

D’altra banda, la presidenta d’ADELA Juani Piña ha assegurat que “quan més gran siga aquesta associació, quan més socis tinga; més força aconseguirem i més lluny arribarem”. També ha volgut recordar el moment que està vivint el sector “ell sector de l’hostaleria ha estat molt afectat per la pandèmia. És per això que ara més que mai, és necessari donar veu i força al nostre col·lectiu i quina manera millor que fer-ho units per poder defensar els nostres interessos”.

L’alcalde de l’Ampolla Francesc Arasa ha volgut remarcar que “el turisme és el nostre potencial i la gastronomia és un dels nostres puntals. Farem tot el possible perquè aquesta associació puga tirar endavant”.

Durant la presentació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport a l’alcalde del municipi, posant-li la mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província de Tarragona. Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el continu nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació provincial que ja compta amb més de 700 socis.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies